2011. július 29., péntek

Jones, Steve: Az evolúciós gondolat - Jelenlegi ára: 3 445 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Az evolúciós gondolatA könyv listaára: 4200 Ft. Leírás:
Az Ünnepi Könyvhét kiadványa 1859-ben jelent meg Charles Darwin A fajok eredete (legutóbb: 200005081) című nagy hatású műve, így a benne szereplő tények másfélszáz évesek, továbbá Darwin rendszerében számos hiátus mutatkozik, amelyek kitöltése a mai tudósok feladata. A szerző erre a feladatra vállalkozott, amikor a legújabb kutatások eredményeinek tükrében egészíti ki Darwin művét. Teljes egészében az általa igen nagyra becsült mű nyomdokain halad, nagyjából annyi oldalon és annyi fejezetben ír a fejlődéselméletről, mint Darwin, egyedül csak a témák között válogatott. Bevezetőjében az evolúciót a HIV vírus elterjedésének mechanizmusával magyarázza, amely mindenki számára érthetővé és plasztikussá teszi az elmélet lényegét. Mivel a szerző egyetlen hosszú gondolatmenetnek érzi munkáját, ezért Összefoglalás és befejezés címmel kötetvégi fejezetben segíti az olvasót a tények jobb megértésében. A téma angol nyelvű irodalmának jegyzékével kiegészített kötet - minden, biológia iránt érdeklődő olvasónak ajánlható, de elsősorban azoknak, akik olvasták Darwin művét. ISBN: 963-9326-75-5A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 445 Ft

Az aukció vége: 2011-07-31 04:55
. Jones, Steve: Az evolúciós gondolat - Jelenlegi ára: 3 445 Ft

Fontos