2011. július 26., kedd

Szellemi tanítások a magyar népmesékben 1. - Jelenlegi ára: 2 625 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Szellemi tanítások a magyar népmesékben 1. A könyv listaára: 3200 Ft. Leírás:
A meseelemzéssel foglalkozó többkötetes mű első része a magyar népmesék üzenetének mélyebb rétegeivel ismerteti meg a felnőtt olvasóközönséget. Miért van szüksége a mesékre a felnőtteknek? Hogyan olvassunk meséket? Milyen jelentésrétegeket tudunk találni a mesében? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekről olvashatunk Pressing Lajos kötetében, melynek különlegessége, hogy a magyar népmeséket részben a nyugati pszichológia elméletei, részben pedig a buddhista tanítások fényében értelmezi. A kötet első részében a mesék értelmezésének alapjairól olvashatunk, a második részben pedig konkrét mesék, és az azokban szereplő közismert szimbólumok, így pl. az égig érő fa, a kívánságot teljesítő kő stb. jelentésrétegei nyílnak meg. Az elemezések elsősorban ismeretterjesztő jellegűek, céljuk hogy a modern ember számára érthetővé és megszívlelendővé tegyék az ősi bölcsesség nyelvén szóló örök érvényű tanításokat. A tartalmas és színvonalas munka a nagyközönségen túl a mesekutatók számára is bátran ajánlható. ISBN: 978-963-9788-15-2A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 625 Ft

Az aukció vége: 2011-07-27 23:03
. Szellemi tanítások a magyar népmesékben 1. - Jelenlegi ára: 2 625 Ft

Fontos